UPDATE – Incendiu puternic la „Feroneria”, pe 6 Vânători. Fumul dens se vede din mai multe zone ale orașului

Sursă imagine: M.P.

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un incendiu puternic a izbucnit la fabrica „Feroneria”, situată pe strada 6 Vânători din municipiul Arad.

Primele informații venite de către ISU Arad arată că incendiul ar fi pornit de la o cuvă de galvanizare din incinta fabricii respective.

La fața locului se deplasează mai multe echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, printre care două autospeciale de stingere, un echipaj CBRN (chimice, biologice, radiologice și nucleare), un echipaj SMURD, respectiv un ofițer și zece subofițeri.

În acest moment, intervenția este dinamică.

UPDATE

Incendiul de la stația de galvanizare a fost localizat de către forțele de intervenție și stins. Cu toate acestea focul a apucat să se extindă la acoperișul halei. Focul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 mp, iar degajarea mare de fum survine de la materialul acoperișului (bitum), respectiv de la iluminatoarele din materiale plastice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.