Incendiu la o vilă din Vladimirescu. Pompierii arădeni au acționat prompt | VIDEO

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O parte a unei vile de pe strada nr. 17 din localitatea arădeană Vladimirescu a luat foc miercuri dimineață, în jurul orei 09:30.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad, cu două autospeciale AT 5002 și A 9000, asistați fiind și de către angajații SMURD Vladimirescu, respectiv zece subofițeri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca, incendiul nu a provocat victime, iar pompierii au reușit localizarea incendiului și au intervenit pentru a elimina pericolul de propagare la alte imobile.

După mai bine de o oră de intervenție a pompierilor arădeni, incendiul a fost stins, iar în aceste momente se acționează pentru îndepărtarea efectelor și căutarea eventualelor focare ascunse.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.