Incendiu la o fabrică de peleți, din Secusigiu

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un incendiu a izbucnit joi, în jurul orei 12:45, în localitatea Secusigiu, la o hală de producție a unei fabrici de peleți.

La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, printre care două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, respectiv nouă subofițeri, dar și un echipaj al SVSU Secusigiu, cu o autospecială de stingere.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul halei, la paiele utilizate în procesul de fabricare a peleților, fără flacără doar cu degajări de fum pe o suprafață de aproximativ 150 de mp.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, salvând astfel hala de producție și utilajele aflate în interior. În urma flăcărilor au ars aproximativ 20 de mp de paie, iar pereții halei au fost degradați.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, în hală neaflându-se persoane la momentul producerii incendiului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.