Incendiu la o casă din Pâncota. Totul a pornit de la centrală și de la coșul de fum

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această dimineață, (10.10.2022), în jurul orei 09:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Pâncota.

Pentru misiune au intervenit forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Ineu-Garda 1 Ineu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, încadrată cu 8 subofițeri și un echipaj SMURD. În sprijinul forțelor, au intervenit și pompierii voluntari ai SVSU Pâncota cu o autospecială de stingere.

La sosirea echipajelor, incendiul care se manifesta la nivelul camerei tehnice, propagat la acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 20 de mp, a fost localizat de SVSU Pâncota.

Pompierii militari arădeni au intervenit pentru lichidarea și îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

Din fericire nu s-au înregistrat victime.

În urma flăcărilor au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 20 mp și camera tehnică cu bunurile din interiorul acesteia.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: „efect termic – coș de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile”

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.