luni, 17 iunie, 2024

Incendiu la Grăniceri

Distribuie articolul

Un incendiu a izbucnit, în jurul orei 13:00, la o casă din localitatea Grăniceri, iar intervenția pompierilor a fost solicitată de urgență.

La fața locului s-au deplasat imediat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș și de la Punctul de Lucru Curtici, sprijiniți de o autospecială de stingere de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Macea. Totodată, pentru orice eventualitate, spre locul incendiului a fost trimis și un echipaj SMURD.

La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, cu degajări mari de fum la nivelul a două încăperi ale casei. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, Ruxandra Klein, nu există victime.

După mai puțin de o oră de intervenție, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Se pare că ar fi ars două încăperi ale locuinței respective, cu tot cu bunurile din interior, fiind vorba despre o suprafață de aprximativ 40 de metri pătrați.

Potrivit celor de la ISU Arad, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți