UPDATE | Incendiu la fosta clădire Indagrara

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Pompierii au fost alertați în jurul amiezii, cauza fiind un incendiu izbucnit la o clădire din cartierul arădean Vlaicu.

Mai exact, este vorba despre fosta clădire a Indagrara, unde mai multe deșeuri menajere din interior ardeau.

Potrivit locotenent colonelului George Pleșca (ISU Arad), pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Incendiul a fost localizat, acesta desfășurându0se pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

Chiar în aceste momente se intervine pentru stingerea și îndepărtarea efectelor negative ale incendiului și, din fericire, nu există victime.

UPDATE

„Astăzi, 14 februarie 2023, în jurul orei 12:15, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la fosta clădire Indagrara din municipiul Arad. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent, cu degajări de fum, la deșeuri menajere și textile, în interiorul unei încăperi a clădirii, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie localizat și lichidat prompt, în limitele găsite, împiedicând astfel propagarea flăcărilor la restul încăperilor. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: țigara/fumatul. În speță, o țigară nestinsă și aruncată la întâmplare a condus producerea incediului”, transmite Ruxandra Klein, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.