Incendiu devastator la Pecica. O casă a ars aproape în întregime, cu tot ce era în ea | FOTO

Sursă imagine: Facebook / Pompierii Orasului Pecica

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Un incendiu devastator a avut loc în această dimineață în zona orașului Pecica, unde o casă și o anexă au ars aproape în totalitate, împreună cu toate bunurile din ele.

Astfel, în această dimineață, în jurul orei 03:30, două autospeciale de stingere și opt pompieri ai Detașamentului Arad, împreună cu două echipaje și zece voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pecica, au intervenit în cătunul Sântoma, din zona localității Pecica, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă și o anexă.

În momentul sosirii celor patru echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție, favorizat fiind și de faptul că flăcările au fost observate destul de târziu.

Vreme de trei ore, pompierii au luptat pentru stingerea focului, foc în urma căruia, din fericire, nu au existat victime, familia care locuia în casa respectivă reușind să iasă afară.

Totuși, în incendiul care a distrus casa în proporție de 80%, au ars toate bunurile din locuință.

„Intervenția s-a desfășurat cu dificultate, din cauza accesului foarte greu până la locuința aflată în câmp și din lipsa surselor de apă”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca.

Cauza probabilă a incendiului este un scurt circuit electric.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.