joi, 30 mai, 2024

Incendiu devastator la Pecica. O casă a ars aproape în întregime, cu tot ce era în ea | FOTO

Share

Un incendiu devastator a avut loc în această dimineață în zona orașului Pecica, unde o casă și o anexă au ars aproape în totalitate, împreună cu toate bunurile din ele.

Astfel, în această dimineață, în jurul orei 03:30, două autospeciale de stingere și opt pompieri ai Detașamentului Arad, împreună cu două echipaje și zece voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pecica, au intervenit în cătunul Sântoma, din zona localității Pecica, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă și o anexă.

În momentul sosirii celor patru echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție, favorizat fiind și de faptul că flăcările au fost observate destul de târziu.

Vreme de trei ore, pompierii au luptat pentru stingerea focului, foc în urma căruia, din fericire, nu au existat victime, familia care locuia în casa respectivă reușind să iasă afară.

Totuși, în incendiul care a distrus casa în proporție de 80%, au ars toate bunurile din locuință.

„Intervenția s-a desfășurat cu dificultate, din cauza accesului foarte greu până la locuința aflată în câmp și din lipsa surselor de apă”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca.

Cauza probabilă a incendiului este un scurt circuit electric.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți