Incendiu devastator la Andrei Șaguna. Doi bătrâni au ars de vii | Video

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Un incendiu devastator a avut loc seara trecută, în jurul orei 23:45, în localitatea arădeană Andrei Șaguna. Două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, formate din un ofițer și zece subofițeri, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, au intervenit în localitatea Andrei Șaguna pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o locuință particulară.

Incendiul a fost observat foarte târziu, fiind anunțat la 112 de către vecini, astfel că, la sosirea echipajelor de intervenție, acesta se manifesta generalizat la întreaga construcție, casă de locuit.

După pătrunderea în interior a echipelor de recunoaștere și căutare, au fost găsite 2 victime, bărbat și femeie, (aproximativ 75 ani) decedați.

„Incendiul a fost stins după aproximativ două ore de intervenție. Cauza probabilă: scurt circuit electric provocat de un aparat electric cu defecțiuni (frigider)”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.