Incendiu devastator în Arad! A ars un acoperiș de 250mp, dar pompierii au reușit să stingă focul înainte să ajungă la clădirile învecinate | VIDEO

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această dimineață în jurul orei 02.30, Detașamentul de Pompierii Arad a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime și o autospeciala SMURD pentru protecția personalului propriu în municipiul Arad, pe strada Hunedoarei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul și acoperișul unei clădiri abandonate locuite de persoane fără adăpost.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și generalizar la întreg acoperișul pe aproximativ 250 mp cu posibilitatea de propagare la construcțiile învecinate, favorizat de observarea țârzie și prezenta materialului combustibil ( material lemnos, deșeuri).

Incendiul a fost localizat și lichidare fără a se propaga la alte construcții și fără victime. Cauza probabilă foc deschis în spații închise.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.