Încă un jucător de la Rapid ajunge la UTA

Sport

Scris de Andrei Fuliaș

De săptămâni bune, antrenorul Mircea Rednic, cel care din păcate a suferit recent un infarct și se află în spital chiar în aceste momente, a tot spus că așteaptă un „winger”, referindu-se, evident, la poziția de „aripă”. Ei bine, „wingerul” n-a ajuns nici luni, nici miercuri, referindu-ne aici la declarațiile antrenorului, care ne tot spunea că vine jucătorul în ziua X, în ziua Z și tot așa. Totuși, se pare că va ajunge la Arad în cel mai scurt timp, însă despre acest transfer noi aflăm din altă parte, nu dinspre club.

Așa cum reprezentanții clubului UTA ne-au obișnuit în ultima vreme, necomunicând o serie de lucruri importante, se întâmplă și în cazul transferului lui Claudiu Micovschi. Așa se face că aflăm despre venirea lui Micovschi la Arad chiar de la clubul care îl trimite aici, adică de la Rapid.

Fotbalistul va ajunge la Arad sub formă de împrumut, așa cum s-a întâmplat sezonul trecut cu Albert Stahl. În vârstă de 24 de ani, Claudiu Micovschi este născut la Oradea și a început fotbalul la Luceafărul. În 2015, la numai 16 ani, acesta pleca la juniorii celor de la Chievo, după care a mai trecut pe la juniorii lui Genoa. Tot în Italia a mai trecut pe la Avellino, Reggina și Fidelis Andria. De la Avellino a ajuns în această vară la Rapid, însă după nici o lună petrecută la clubul din Capitală, acesta este trimis la UTA.

Este important de știut faptul că Micovschi nu are niciun meci oficial de seniori în România, în niciun fel de competiție. Cele mai multe partide le are jucate în Italia, în Serie C-C și în campionatul Primavera 1. Are și 7 partide în Serie B, acesta fiind cel mai înalt nivel la care a jucat până acum. Totodată, noul fotbalist al UTA-ei are 8 selecții și un gol în Naționala U19 a României, trecând totuși și pe la selecționatele U18, U17, U16 și U15.

Claudiu Micovschi este cotat de către Transfermarkt la 150.000 de euro, este stângaci și cele mai multe partide le are jucate pe pozițiile de mijlocaș stânga și aripă stânga, însă poate juca și mijlocaș ofensiv sau pe partea dreaptă a terenului. Potrivit celor de la Rapid, jucătorul va evolua la UTA până în vara anului viitor.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.