duminică, 14 iulie, 2024

Încă un cadru medical din județul Arad a murit. Este al treilea, din Ineu, care este răpus de SARS CoV-2 în ultimele săptămâni

Distribuie articolul

Rând pe rând, cadrele medicale din județul Arad sunt răpuse în această luptă cu virusul SARS CoV-2. Numai în ultimele trei săptămâni au murit trei asistente medicale: Anamaria Ciurdar – asistentă la Serviciul de Ambulanță al Județului Arad – punctul de lucru Ineu; Daciana Grada – asistent medical pe secția Ortopedie din cadrul Spitalului Județean Arad; respectiv Aurica Balint – asistent medical în cadrul Spitalului Orășenesc Ineu.

Iată că, la doar câteva zile de la decesul Auricăi Balint, Ineul este lovit de o nouă veste tragică. Este vorba despre decesul unuia dintre cei mai iubiți medici de familie din orașul străbătut de Crișul Alb, Leonora Tripa.

Aflăm astfel că medicul Leonora Tripa a pierdut și ea lupta cu coronavirusul, la vârsta de 65 de ani. Aceasta era internată încă de vinerea trecută în spital, la Timișoara.

De altfel, însuși primarul orașului Ineu, Călin Abrudan, deplânge dispariția medicului, postând un mesaj pe pagina sa de Facebook:

„A plecat dintre noi la cele veșnice, medicul de familie – Tripa Leonora! A fost în prima linie în acest război cu pandemia, dar astăzi a pierdut lupta vieții. A fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici de familie din orașul Ineu, fiind cunoscută ca o persoană care era aproape de pacienți. Orașul Ineu a mai pierdut un om deosebit…
Sincere Condoleanțe familiei…
Dumnezeu să o odihnească!”, transmite edilul Ineului.

Transmitem la rândul nostru condoleanțe familiei și apropiaților doamnei Leonora Tripa!

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți