Încă o contrabandistă de țigări a fost prinsă. Individa avea „fabuloasa” cantitate de nouă pachete de țigări asupra sa

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Parcă ne și pufnește râsul când vedem o astfel de informație pe care, sinceri să fim, dacă am fi în locul celor de la vârful IPJ Arad, nici măcar n-am cuteza s-o facem publică, fiindcă ar râde lumea de noi. Vorbim despre informația potrivit căreia o contrabandistă de țigări din Arad a fost prinsă având asupra ei nu mai puțin de nouă pachete de țigări.

Să nu fim înțeleși greșit! Nu spunem că nu e tot contrabandă, chiar dacă avea doar nouă pachete de țigări, dar cel puțin nouă ni se pare hilară situația, în vreme cei contrabandiștii adevărați, cei cu zeci sau sute de baxuri de țigări, sau chiar câte un camion întreg, stau și râd la rândul lor când văd astfel de informații.

Astfel, „polițiștii de proximitate ai Biroului de Ordine Publică au depistat ieri, în zona Pieței Fortuna, o femeie de 48 de ani, din Arad, în timp ce deținea în vederea comercializării 1.800 (9 pachete) de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă. Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru contrabandă”.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.