Încă o casă din Arad a fost cuprinsă de flăcări, din cauza unui scrutcircuit electric. O femeie a rămas blocată în casă

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un incendiu a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 10:15, pe strada Rozelor din municipiul Arad, acolo unde o casă a fost cuprinsă de flăcări.

Prima informație primită de pompieri arăta că există posibilitatea ca, în casa cuprinsă de flăcări, o persoană să fi rămas blocată.

Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit imediat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul pentru descarcerare și două echipaje SMURD.

După aproximativ jumătate de oră în care intervenția pompierilor a fost una dinamică, victima, o femeie în vârstă de 76 de ani a fost extrasă din locuință și preluată de echipajul medical SMURD TIM, fiind conștientă și cooperantă. Femeia a refuzat transportul la spital.

Ulterior s-a acționat pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului care s-a manifestat la nivelul unei încăperi, pe o suprafață de aproximativ 20 de mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit produs la tabloul electric.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.