În doar o săptămână, jandarmii arădeni au dat amenzi de peste 25.000 de lei

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În ultimele șapte zile, jandarmii arădeni au desfășurat 664 misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională și pază transporturi speciale, în urma cărora au fost aplicate 131 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.450 lei și au fost constatate în flagrant, atât independent cât și în cooperare cu Poliția, nouă fapte de natură penală.

Acțiunile cu caracter preventiv pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, în zonele aglomerate, piețe, parcuri, în mijloace de transport în comun și în alte zone de interes operativ, reprezintă în continuare o prioritate. Pe acest segment au fost constatate 110 fapte de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 21.250 lei. Din cele 110 sancțiuni contravenționale, 78 au fost avertismente scrise.

De asemenea, jandarmii au constatat fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, fiind aplicate 21 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.200 lei.

Jandarmii arădeni au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale în cazul a patru infracțiuni constatate pe timpul misiunilor executate: două pentru lovirea sau alte violențe, una pentru violare de domiciliu și una pentru amenințare, și au acordat sprijin la constatarea a cinci infracțiuni pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.