Huawei a lansat noi ceasuri inteligente, autonomie mare și preț mic

Sursă imagine: Huawei

Tech

Scris de T.F.O.

Huawei a lansat recent mai multe noi produse și în special cele mai recente ceasuri inteligente: Huawei GT 3 Pro și Huawei Watch Fit 2. Primul va fi destinat mai ales consumatorilor pretențioși care caută un ceas premium, la încheietura mâinii, în timp ce acesta din urmă va încerca să se impună ca un model entry-level cu un design elegant și multe funcții de urmărire a sănătății și a performanței sportive.

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm este fabricat din titan și are un cadran de 46 mm protejat de sticlă de safir rezistentă la zgârieturi. Acest ceas este destinat mai ales utilizatorilor pretențioși și înstăriți care caută un produs luxos.

Ceasul are un ecran tactil color AMOLED de 1,43 inch, conform PhonAndroid. Huawei Watch GT 3 Pro 46mm are o armată de senzori necesari pentru înregistrarea datelor de sănătate și sport. Accelerometru, magnetometru, termometru, barometru, pulsoximetru pentru măsurarea SPO2, electrocardiogramă, etc.

Pentru conectivitate are suport pentru funcțiile Bluetooth, NFC și GPS. Utilizatorii se pot baza apoi pe difuzoarele integrate și un microfon pentru a efectua apeluri vocale fără a fi nevoiți să-și scoată smartphone-ul. Surpriza pe care Huawei ne-o rezervă este autonomia. Producătorul promite 14 zile de autonomie pe Watch GT Pro 46 mm. Nu se compară cu Samsung Galaxy Watch 4 Classic, cel mai performant ceas inteligent Samsung care ajunge la 40 de ore.

Această estimare se bazează pe „utilizarea zilnică tipică”, care include 30 de minute de apeluri Bluetooth pe săptămână, 30 de minute de redare a muzicii, urmărirea inimii activată, 90 de minute de activități sportive cu GPS activat și notificări de mesaje activate (50 de SMS-uri, 6 apeluri, și 3 alarme pe zi) și un ecran aprins în medie de 200 de ori pe zi. Rețineți că ceasul va rula cu sistemul de operare Harmony OS 2.0 și va fi compatibil cu smartphone-urile cu Android 6.0 sau iOS 9.0 cel puțin.

Huawei GT 3 Pro 46mm va fi disponibil în trei modele distincte: Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Active costă 369,99 euro; GT 3 Pro 46mm Classic costă 399,99€; și GT 3 Pro 46mm Elite 449,99 euro.

Huawei GT 3 Pro 43mm are marea majoritate a funcțiilor de monitorizare a sănătății și performanțe sportive ale modelului de 46mm. Totuși, are un design mai compact, cu acest cadran de 43 mm. Potrivit Huawei, ceasul este destinat mai ales unui public feminin, sedus de un smartwatch care poate fi purtat cu orice ocazie.

Ecranul lui Huawei GT 3 Pro 43mm are 1,32 inch, protejat de un strat de safir. Sunt incluși și toți senzorii menționați mai sus. Singurul dezavantaj este că are o autonomie de 7 zile. La fel ca modelul mai mare, Watch GT Pro 43 mm este certificat IP68. Huawei GT 3 Pro 43 mm va fi va fi disponibil în două modele: GT 3 Pro 43mm Classic (449,99 euro) și GT 3 Pro 43mm Elegant la 599,99€.

Huawei a lansat și un ceas entry-level, conceput mai ales pentru sportivi și utilizatori care doresc să-și monitorizeze sănătatea. Are un ecran de 1,74 inch FullView și oferă o suprafață mare de afișare care facilitează foarte mult navigarea în meniuri. Acest model va fi disponibil din iunie și în România.

Pe lângă zeci de programe sportive accesibile, Watch Fit 2 este compatibil cu aplicația Huawei Health App care vă permite să vă gestionați exercițiile și activitatea cardiacă cu precizie și simplitate. Prin această aplicație, puteți crea programe detaliate de antrenament, puteți stabili obiective zilnice pentru a le atinge și vizualiza diverși indicatori, cum ar fi consumul de apă. Pe partea de sănătate, Huawei Watch Fit 2 oferă funcții de monitorizare a somnului, a ciclului menstrual și a managementului stresului, măsurarea SP02 (nivelul de oxigen din sânge) și a ritmului cardiac.

Huawei Watch Fit 2 va fi disponibil în variantele Active, Clasic și Elegant (curea piele). Prețul este de 149€ euro pentru Active, sau 249 euro pentru Elegant.

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.