Hoț de biciclete, prins de polițiștii arădeni

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați despre furtul unei biciclete, din fața unui local de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, în ziua de 19 octombrie.

În urma investigațiilor efectuate a fost identificat un arădean de 18 ani, bănuit de sustragerea bicicletei, care ar fi fost lăsată neasigurată. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de acest gen.

Bicicleta, în valoare de aproximativ 900 de lei, nu a fost recuperată, urmând a fi continuată documentarea activității infracționale a tânărului, în vederea recuperării prejudiciului și luării de măsuri legale. Acesta va fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.