Holdingul arădean International Alexander își continuă expansiunea, preluând operațiunile din România și Cehia ale unei companii germane

Sursă imagine: Facebook.com/International Alexander Holding

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Compania arădeană de transport marfă și logistică International Alexander, deținută de omul de afaceri Simion Apreutese, a reușit să parafeze o tranzacție istorică pentru țara noastră.

Mai exact, după ce recent a preluat transportatorul de marfă, în special de mărfuri de valoare, Vio Transgrup, companie fondată de afaceristul Viorel Angelescu în Dâmbovița, International Alexander Holding mai dă o „lovitură”, urmând să preia toate operațiunile din România și Cehia ale producătorului german de componente auto Brandl. Brandl, cu o vechime de peste 50 de ani, furnizează piese pentru cei de la Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen, Porsche, Lamborghini și chiar Dacia.

Astfel, potrivit ZF.ro, „achiziția marchează una dintre puţinele mutări făcute de antreprenorii locali pentru a se extinde în afara ţării”.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.