Haltere: rezultate bune pentru Jigău şi Tîrziu la Europenele pentru juniori şi tineret

Sursă imagine: csmarad.ro

Sport

Scris de Giuliano Junc

În perioada 25 iulie – 3 august au avut loc la Complexul Agronomiei din Bucureşti, Campionatele Europene de haltere pentru juniori (U18 şi U20) şi tineret (U21 şi U23). CSM Arad trebuia să participe cu trei sportivi dar din cauza unei accidentări la spate Sorin Cristian Molnar nu a mai putut să se prezinte la start. Au făcut-o însă Daniel Jigău şi Johan Martin Tîrziu, chiar cu rezultate bune.

Daniel Jigău, debutant la Europene şi venit după o operaţie, a concurat la 67 de kilograme, categorie superioară celei obişnuite pentru el (61 de kilograme). A reuşit să obţină trei locuri 8, cu 96 la smuls, 121 la aruncat şi 217 la total, toate trei reprezentând recorduri personale.

Johan Martin Tîrziu, la rândul său debutant la acest nivel, a concurat la categoria 109 kilograme, clasându-se pe locul 7 la smuls (120), aruncat (140) şi total (260).

Halterofilii de la CSM Arad sunt pregătiţi de Adrian Jigău.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.