duminică, 21 iulie, 2024

Golul spectaculos cu Botoșani l-a propulsat pe Tibi Căpușă în „Echipa etapei”

Distribuie articolul

Înainte de partida cu FC Botoșani, Tiberiu Căpușă, unul dintre oamenii de bază ai antrenorului „Bătrânei Doamne”, spunea că: „Întâlnim o echipă dificilă, chiar dacă este în subsolul clasamentului. Cred că o să fie cel mai dificil meci și sper să fim foarte concentrați și să luăm cele trei puncte. După mine, este cel mai important meci și nu cred că trebuie să cădem în capcana că suntem favoriți sau că ei sunt acolo jos în clasament. De asta trebuie să ne focusăm și să facem un meci foarte bun. Cred că doar noi ne putem face meciul greu”. Și avea dreptate Căpușă! Ei, jucătorii și staff-ul tehnic, au fost singurii care și-au putut face meciul dificil. Și, din păcate pentru toată suflarea din jurul acestui club, au reușit să și-l facă suficient de greu. Că or fi reușit să facă asta intenționat, cum spun unele guri mai rele, sau că pur și simplu atât s-a putut, e altă poveste.

Totuși, în ceea ce îl privește pe Tibi Căpușă, acesta și-a cam făcut treaba. În primul rând pe faza de apărare, chiar dacă centrarea la golul egalizator a venit din acea zonă, dar mai ales pe faza de atac, acesta marcând un gol frumos, din marginea careului mare, printr-un șut pe care l-a trimis direct în vinclu. Iar execuția fundașului dreapta de la UTA este cu atât mai frumoasă, cu cât aceasta nu a venit din piciorul de bază, ci cu piciorul stâng, cel despre care în lumea fotbalului se mai glumește și se spune că e doar pentru „urcatul în tramvai” pentru cei mai mulți dintre jucători. Nu pare a fi și cazul lui Căpușă, care a lovit mingea curat și a plasat-o excelent.

Ei bine, evoluția lui Tiberiu Căpușă din meciul cu Botoșani și, desigur, golul marcat, i-au făcut pe cei de la Liga Profesionistă de Fotbal să îl includă pe acesta în „Echipa etapei a 25-a”, care arată în felul următor: Marian Aioani (Rapid) – Tiberiu Căpușă (UTA), Darko Velkovski (Dinamo), Iulian Cristea (Rapid), Risto Radunovic (FCSB) – Valentin Gheorghe (U Cluj), Damjan Djokovic (Rapid), Gabriel David (FC Botoșani) – Alexandru Băluță (FCSB), Enzo Lopez (FC Botoșani), Denis Politic (Dinamo). Antrenorul etapei a fost desemnat croatul Zeljko Kopic, de la Dinamo.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți