Ghiorocul va avea o sală de sport nouă, dar autoritățile vor chiar un complex sportiv, cu bazin de înot și teren sintetic

Sursă imagine: Facebook/Primaria Ghioroc

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

De acum este oficial, comuna Ghioroc va avea o sală de sport nouă și modernă. Este vorba despre un proiect pe care administrația locală îl are în vedere de ceva vreme, iar începând de zilele acestea lucrurile încep să prindă contur.

De fapt, proiectul construcției acestei săli de sport este la rândul său parte dintr-un proiect mai amplu, care vizează chiar un complex sportiv, unul care să conțină, pe lângă respectiva sală de sport, chiar și un bazin de înot, dar și un teren sintetic cu nocturnă și vestiare.

Astfel, până când întreg proiectul va putea fi pus pe picioare, putem vorbi concret despre respectiva sală de sport. Proiectul va fi finanțat cu ajutorul Companiei Naționale de Investiții, iar Primăria Ghioroc a predat deja către CNI terenul pe care va fi construită sala de sport.

Noua sală de sport de la Ghioroc va avea și o tribună cu o capacitate de 180 de locuri, iar locația în care urmează să fie construită este în apropierea lacului, lângă parcarea Plajei Ghioroc.

„Urmează să fie făcută licitația de către CNI, pentru desemnarea constructorului și să fie realizat obiectivul. Va dura ceva timp, dar vom avea o sală de sport, care este așteptată tare mult de către cetățenii comunei”, explică primarul Corneliu Popi-Morodan.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.