Gătesc „pentru un înger”, sâmbătă, la Port Arthur. Și tu poți da o mână de ajutor!

Social

Scris de Arad Obiectiv

Așa cum ne-au obișnuit, cei de la Asociația „Gătim împreună pentru o lume mai bună” organizează, periodic, câte un eveniment în cadrul căruia gătesc diferite mâncăruri, pe care mai apoi le dau arădenilor participanți la respectivul eveniment, în schimbul unei donații pentru câte o cauză caritabilă.

Un astfel de eveniment va avea loc și în acest weekend. Sâmbătă, mai exact, începând cu ora 13:00, în aceeași locație cu care ne-au obișnuit, adică Port Arthur.

Cauza pentru care Marcel Ionescu și colegii săi de la „Gătim împreună pentru o lume mai bună” luptă acum este legată de un alt om cu inimă mare, unul care, din păcate, nu mai este printre noi. Este vorba despre Marcel Tănase, omul care a salvat o mulțime de vieți ale unor oameni care nu mai aveau nimic, nici măcar un acoperiș deasupra capului.

Marcel Tănase a murit în urmă cu mai bine de două săptămâni, dar în urma lui au rămas o mulțime de suflete pentru care el se zbătea și care acum și-au pierdut „îngerul păzitor”. Ei bine, deși nu îl mai au pe Marcel, cei rămași în urmă nu sunt tocmai singuri, fiindcă, la inițiativa Alexandrei Timar, președintele Asociației „Îngeri pentru suflete”, oamenii se mobilizează pentru a-i ajuta.


Mai multe despre Marcel Tănase și despre ce fel de om era acesta, puteți citi aici: A salvat o mulțime de vieți, ale unor oameni pe care nimeni nu-i mai voia, iar acum s-a stins, mult prea devreme. Cei rămași în urmă au nevoie de ajutorul nostru


„Marcel Tănase a salvat o mulțime de vieți ale unor oameni ajunși în pragul disperării. Acum e un înger care are nevoie de sprijinul nostru pentru a-i ajuta pe cei pe care i-a lăsat aici pe pământ. Iată de ce, dragi prieteni, apelăm din nou la bunătatea dumnreavoastră, și vă invităm la acest eveniment unde, pe lângă strângerea de fonduri, de această dată dată puteți dona și alimente neperisabile.
Noi vă așteptăm la un ceaun cu fasole de post cu garnitura de ceapă și boia, un alt ceaun cu fasole și afumătură și cârnăciori la grătar.
Servirea se va face la pachet respectând normele de lege în vigoare pentru combaterea Coronavirusului”, anunță cei de la Asociația „Gătim împreună pentru o lume mai bună”.

Așadar, toți cei care doriți să îi sprijiniți pe acești oameni, sunteți așteptați sâmbătă, începând cu ora 13:00, la Port Arthur, unde, pe lângă faptul că vă puteți înfrupta cu bunătățurile pregătite de organizatori, puteți face o donație în bani sau mâncare neperisabilă (adică mâncare care poate fi depozitată pentru mai multe săptămâni, fără pericolul de a se strica).

Haideți să dăm o mână de ajutor acestor oameni și să-i sprijinim pe cei rămași în urma lui Marcel Tănase!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.