vineri, 19 iulie, 2024

Gala de Operă 70 – șapte decenii de la înființarea corului academic

Distribuie articolul

2024, anul de confirmată aniversare a corului academic, ne îndeamnă la o sărbătoare a casei, la o celebrare a muzicienilor din trecutul și din prezentul ei, precum și a celor care pentru fragmente scurte de timp, și-au legat începuturile și amintirile de istoria acestui loc.

Iar pentru că este o sărbătoare a vocii și a liricului, o marcăm prin cele mai fascinante reprezentări ale ei, atât de sugestiv oglindite în ariile, duetele și corurile extrase din partiturile unora dintre cele mai celebre spectacole de operă ale lumii.

Soprana Silvia Sorina Munteanu, alături de baritonii Bogdan Baciu, Ludovik Kendi și Cristian Rudic, managerul Operei Naționale Române din Timișoara, moderatorul galei aniversare, sunt cu toții membri ai acestei mari familii lirice, care revin astăzi de pe scenele lor de spectacol, să fie alături de noi.

Ne întâlnim cu toții în seara de joi, 27 iunie 2024, ora 19.00 la închiderea stagiunii 2023 – 2024, evenimentul pe care îl dedicăm împlinirii a 70 de ani de existență instituționalizată a corului academic al Filarmonicii.

La mulți ani, corului academic și celor care îl slujesc!

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți