marți, 25 iunie, 2024

Futsal: Șoimii retrogradează matematic după înfrângerea cu Deva

Distribuie articolul

Luni seara în sala de sport din Șimand a avut loc partida dintre Șoimii Șimand și ACS West Deva, contând pentru penultima etapă a play-out-ului primei ligi la futsal. Partida a reprezentat o ultimă șansă pentru echipa arădeană de a spera în salvarea de la retrogradare, în condițiile în care mai erau două etape de jucat iar între ea și adversara sa era o distanță de 3 puncte, adică exact una care putea fi surmontată printr-o victorie. Chiar și așa ar fi rămas șanse mici pentru lanterna roșie a clasamentului, deoarece Deva are și un meci restanță de jucat, însă orice speranță s-a risipit la finalul jocului deoarece oaspeții s-au impus cu 8-4.

Partida a fost în bună măsură decisă în prima repriză, încheiată cu scorul de 5-1 pentru Deva, asta după ce echipa vizitatoare a condus cu 5-0, amfitrionii reușind să marcheze prin Dumitru Copil cu un minut înainte de pauză. Această desfășurare i-a făcut probabil pe cei de la Deva să intre într-o stare de relaxare prematură, lucru care era cât pe ce să îi coste. Dan Morariu, Claudiu Ujoc și antrnorul jucător Danie Mărcuș au înscris pe rând, reducând diferența la un singur gol însă asta i-a trezit pe oaspeți, care au replicat și ei prin trei reușite pe final de meci și au tranșat soarta partidei și, odată cu ea, a luptei pentru evitarea retrogradării.

Șoimii au început meciul în formula: Stejar – Cordoș, Buruiană, Ursoi, Mărcuș. Pe banca de rezerve au luat loc: Morariu, C. Ujoc, Copil, Ciornei, Găleancu, Trif, Tomuța, Jurj, Năstase. Antrenori: Daniel Mărcuș, Dumitru Buruiană.

În ultima etapă Șoimii va juca luni 29 aprilie în deplasare cu Luceafărul Buzău.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți