Furtuna a făcut ravagii, noaptea trecută, în mai multe localități din județ. Pompierii au fost, din nou, la datorie | FOTO-VIDEO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

După câteva zile de caniculă, vremea s-a „răzbunat” și o furtună puternică a făcut ravagii în mai multe localități din județul Arad.

Așa se face că, vineri, în jurul orei 21:00, o furtună puternică s-a abătut peste mai multe localități din județ. De altfel, meteorologii au și emis un Cod Roșu de grindină, vijelie, descărcări electrice și averse torențiale cu până la 40-50 de litri de apă pe metru pătrat.

Ca de obicei, pompierii arădeni, atât cei din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cât și cei din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, au intervenit rapid pentru a degaja zeci de copaci doborâți de furtună, dar si mai multe acoperișuri luate de vijelie.

Potrivit maiorului George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, în urma fenomenelor meteo, în județul Arad, s-a intervenit până în 26.06.2021 ora 02:30, dupa cum urmează:

• ISU Arad a intervenit in municipiul Arad la degajarea a 26 copaci si a 7 acoperisuri cu 8 autospeciale, 25 de subofiteri si 2 ofiteri;

• Drumurile Nationale au intervenit pentru degajarea a 2 copaci pe DN79 Arad-Oradea;

• Servicul Edilitar Mun.Arad a intervenit in municipiul Arad pentru degajarea a 7 copaci;

Serviciile voluntare au intervenit pentru degajarea a 27 copaci:

– SVSU Santana 2 copaci in localitatea Caporal Alexa;
– SVSU Santana 1 copac in orasul Santana;
– SVSU Santana 1 copac pe DJ791 Santana-Zimandu Nou;
– SVSU Livada 2 copaci pe DN7 Arad-Oradea;
– SVSU Livada 1 copac pe DC108 Sofronea-Sanpaul;
– SVSU Livada 4 copaci in localitatea Iratosu;
– SVSU Curtici 5 copaci in localitatea Iratosu;
– SVSU Iratosu 6 copaci in localitatea Iratosu;
– SVSU Nadlac 2 copaci in oras Nadlac;
– SVSU Semlac 2 copaci in localitatea Semlac;
– SVSU Sagu 1 copac in localitatea Sagu;

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.