Fonduri europene pentru protejarea copiilor din școlile speciale arădene

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Consiliul Județean Arad a adus fonduri europene pentru dotarea școlilor speciale din subordinea sa cu materiale de protecție împotriva Covid-19. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 460 mii lei.

Consiliul Județean a cumpărat, pentru protejarea elevilor și a cadrelor didactice:

– Măști de protecție de unica folosință – 20.8152 bucăți;

– Dezinfectant pentru mâini – 1.260 litri;

– Dezinfectant pentru suprafețe – 2.268 litri;

– Combinezoane de protecție- 1.032 bucăți;

– Mănuși de unică folosință – 15.120 bucăți;

– Nebulizatoare – 15.000 bucăți.

Obiectivul general al proiectului este: „Creșterea capacitații de gestionare a crizei sanitare prin diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS-COV-2 în unitățile de învățământ special subordonate Consiliului Județean Arad”.

Județul Arad, în calitate de beneficiar, a semnat în data de 16.12.2021 Contractul de Finanțare nr. 773 pentru proiectul: „Consolidarea capacității unităților de învățământ din subordinea Consiliului Județean Arad pentru gestionarea pandemiei generate de virusul SARS-COV-2”, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.