Focuri de armă, trase de polițiștii arădeni pentru a reuși să prindă trei indivizi care furau mai multe bunuri dintr-o autoutilitară

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 1 Vlaicu Arad au prins în flagrant delict, în noaptea de 16 ianuarie, trei bărbați cu vârste cuprinse între 14 și 33 de ani, din municipiul  Arad,  în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o autoutilitară.

Din cercetări a reieșit că în noaptea de 16 ianuarie, în jurul orei 23.20 cei trei bărbați ar fi demontat prelata unei autoutilitare parcate pe strada Cocorilor, din municipiul Arad, iar din interiorul acesteia ar fi sustras mai multe flacoane din plastic reprezentând produse de curățenie.

Pentru prinderea și reținerea acestora, polițiștii au efectuat mai multe somații, totodată executând 6 focuri de armă în plan vertical.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit părții vătămate.

Un bărbat de 19 ani și unul de 33 de ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

La activitate au participat și polițiștii Biroului de Ordine Publică Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.