Focul a mistuit un apartament din centrul Aradului. Pompierii au găsit-o pe proprietară, o bătrână, decedată

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un incendiu a mistuit un apartament din municipiul Arad, în această dimineață. Mai exact, este vorba despre o locuință situată într-un bloc de pe strada Tudor Vladimirescu.

De îndată ce incendiul a fost semnalat la 112, trei echipaje de stingere ale pompierilor și un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad au intervenit la fața locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca, la sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul unei camere, cu degajare mare de fum, dar fără flacără.

Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, însă după ce pompierii au pătruns în apartament, o femeie de 85 de ani, cel mai probabil proprietara locuinței, a fost găsită decedată pe un pat.

Din investigațiile pompierilor, cauza probabilă a incendiului este un scrutcircuit al unui sistem de iluminat improvizat. Mai exact, este vorba despre o veioză improvizată, care era amplsată undeva în zona patului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.