Flex Fest, la cea de-a treia ediție

Cultură

Scris de Arad Obiectiv

Festivalul de muzică rock „Flex Fest” ajunge anul acesta la cea de-a treia ediție, care va avea loc pe Ștrandul Neptun, în perioada 3-5 septembrie.

Astfel, primul week-end al acestei toamne va fi dedicat tuturor rockerilor care doresc să se bucure de mai multe trupe de rock, hard rock, metal și thrash metal.

Headline-ul festivalului este trupa de thrash metal „Nervosa”, originară din Brazilia. Fetele din trupă s-au făcut cunoscute la nivel European cu piese precum „Death” și „Kill the Silence”.

Trupele ce vor concerta la „Flex Fest” sunt: Moby Dick, Necrovile, Magnetic, Heedless Elegance, Nervosa, Crossbone, Desecrate, Sacrificial Slabs, False Reality, Sur Austru, Jind, Dishonored, Zivatar și Steam Breather.

Prețul unui abonament pe toate cele trei zile este de 100 de lei (în pre-sale), iar biletul pentru o singură zi de festival este 60 de lei.

„Ne bucurăm că putem realiza cea de a treia ediție a Flex Fest, în ciuda condițiilor dificile din această pandemie. Anul acesta am reușit să organizăm evenimentul prin forțe proprii, cu ajutorul unor sponsori cărora le suntem mulțumitori. Publicul arădean consumator de rock este așteptat la eveniment, însă am fost plăcut surprinși să primim mesaje inclusiv de la persoane din Târgul Mureș, care vor să participe la Flex Fest”, declară unul dintre organizatorii evenimentului, Adi Bâlici.

Este important de precizat că accesul la concert este permis doar persoanelor vaccinate, celor trecute prin boală sau cu un test rapid negativ, valabil de nu mai mult de 24 de ore, precum și cel PCR realizat cu cel mult 72 de ore înainte.

Organizatorii evenimentului asigură participanților și testare rapidă în cadrul unui centru de testare în perimetrul festivalului, testarea costând 35 de lei.

Organizatorii Flex Fest sunt Adi Bâlici și Dan Dumitrescu iar printre sponsorii evenimentului se numără Hotel Ibis, CBA C+C Arad și Ursus. Flex Fest este realizat cu sprijinul S.C. Recons S.A. și Primăria Municipiului Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.