Fitbit Charge 5 – un tracker premium de fitness cu multe funcții de sănătate

Fitbit Charge 5 - un tracker premium de fitness cu multe funcții de sănătate

Sursă imagine: Fitbit

Tech

Scris de T.F.

Trackerul de fitness Fitbit Charge 5 tocmai a fost anunțat, după o scurtă perioadă de scurgeri și zvonuri înainte de lansarea sa. Este o abatere destul de mare față de restul celorlalte oferte ale companiei și este primul din seria Charge care prezintă un afișaj color. Compania spune că oferă până la șapte zile de viață a bateriei, în funcție de utilizare.

Fitbit Charge 5 îi urmează modelului Fitbit Luxe. Acest dispozitiv portabil oferă funcții mai avansate de urmărire a diferitelor activități și a bunăstării cuiva. Fitbit Charge 5 pune un accent major pe caracteristicile de sănătate, potrivit XDA-Developers și acesta pare să fie cel mai mare punct de vânzare al său. Există o nouă experiență de pregătire zilnică (care va veni și pe unele dintre dispozitivele anterioare ale companiei), care vă ajută să vă informați despre ce fel de stare fizică sunteți capabil pentru ziua respectivă.

Compania spune că în fiecare dimineață veți primi un scor pe baza oboselii (activității) dvs. de fitness, a variabilității ritmului cardiac (HRV) și a somnului recent. Veți obține, de asemenea, o analiză a impactului asupra scorului dvs. și sugestii, cum ar fi un obiectiv recomandat pentru Minutele zonei active, care vă ajută să vă planificați antrenamentele pentru ziua respectivă.

Gestionarea stresului este, de asemenea, o caracteristică căruia Fitbit Charge 5 îi acordă mare importanță. Compania spune că veți obține un scor de gestionare a stresului în aplicația Fitbit în fiecare dimineață, pentru a vă ajuta să înțelegeți dacă trebuie să faceți o pauză sau nu. Fitbit Charge 5 vine cu un ecran tactil mai luminos și mai colorat. Are o durată de viață a bateriei de o săptămână, dar este departe aici de Samsung Galaxy Fit 2. Vă puteți abona la Fitbit Premium cu acesta și puteți profita de mai multe informații, informații mai profunde, sesiuni de nutriție, lecții de atenție și acces la peste 500 de wotkout-uri.

Alte caracteristici, inclusiv detectarea variației temperaturii pielii, citirea SpO2 și rata de respirație. Există și urmărirea frecvenței cardiace 24/7 și un ECG care poate ajuta la detectarea AFib, o aritmie cardiacă potențial periculoasă, cunoscută sub numele de fibrilație atrială. Informațiile vă pot ajuta să luați decizii dacă să vă deplasați mai mult sau să vă odihniți pentru o zi.

Fitbit Charge 5 vine la un preț de 179,95 USD, iar pre-comenzile început pe site-ul companiei și la retaileri globali. Va fi disponibil în toată lumea mai târziu în această toamnă.

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.