First Ride Academy, în Parcul Mihai Eminescu

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Primăria Municipiului Arad împreună cu Lime va da startul primei ediții a First Ride Academy în Parcul Mihai Eminescu, joi 08 iulie, între orele 18:00-22:00. Evenimentul va include elementele de bază pentru călătoria în siguranță a utilizatorilor și parcarea responsabilă pe domeniul public.

Participanții vor avea ocazia să învețe despre practicile de călătorie în condiții de siguranță, oprirea, parcarea, direcționarea trotinetei și, în același timp, își vor îmbunătăți abilitățile de manevrare pe un traseu de antrenament special amenajat.

La finalizarea cursului de instruire de 30 de minute, utilizatorii vor fi invitați să semneze angajamentul Respect the Ride și vor primi o cască de protecție Lime în limita stocului disponibil, în ordinea venirii la eveniment.

Garanția asumată de către utilizatori acoperă aspecte precum:

Recent primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a atras atenția asupra pericolelor la care se expun cei care folosesc trotinetele electrice pe alte suprafețe de rulare decât pistele de biciclete și ignorând parțial sau chiar total prevederile Codului Rutier. Acestora și nu numai le este recomandată participarea la First Ride Academy. Întrucât se numără printre utililizatorii unei trotinete electrice, edilul va participa la eveniment cu începere de la ora 20:00.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.