miercuri, 19 iunie, 2024

FCC UAV „ICIM“ Arad a rezolvat la București ecuația calificării și o așteaptă în semifinale pe Sepsi

Distribuie articolul

Înfruntarea „ICIM“ – Rapid nu din sferturile campionatului național de baschet feminin nu va mai avea nevoie de meci decisiv. Triumfătoare sâmbătă pe teren propriu cu 76-54, fetele lui Miroslav Popov s-au impus ieri și la București, tabela de scor din sala Giulești arătând la final scorul 52-64. A fost un meci echilibrat în special în prima sa parte, echipele fiind departajate la pauza mare de un singur punct (38-39). În sfertul 3 însă echipa noastră a apăsat puțin pedala de accelerație, a reușit să pună între ea și adversare o diferență de 10 puncte iar apoi a conservat până la final avantajul (totuși) destul de fragil.

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Andie Easley, cu 20 de puncte (dintre care 12 de la linia de 3), ea reușind și cele mai multe assist-uri din meci, 6 la număr. Din nou un meci excelent a făcut Nicoleta Mititelu, care cu 16 puncte și 17 recuperări și-a trecut în cont un nou double-double. De la gazde s-a remarcat Florina Stănici cu 17 puncte marcate.

CS Rapid București – FCC UAV „ICIM“ Arad 53-64 (16-15, 12-14, 12-19, 12-16)
Rapid: Stănici 17 (3×3), Panait 12, T. Manea 9 (1×3), Cazacu 5 (1×3), Dumitru 4, Frîncu 3 (1×3), Alexe (2). Au mai jucat: A. Manea, B. Sârbu, Vasile. Pe bancă: Georgescu, L. Sârbu. Antrenor: Alexandru Vasile
Arad: Easley 20 (4×3), Mititelu 16, Biszak 7, Murray 6 (1×3), Ghiță 6, Voica Nagy 5 (1×3), Vitulova 2, Fleșer 2. Au mai jucat: Ciotir, Cucu. Pe bancă: Negru. Antrenor: Miroslav Popov
Arbitri: Ștefan Atomulese, Cristina Anuței, Alin Bobeică. Comisar: Alina Moanță

În semifinale vor avea loc confruntările CSM Constanța – CSM Târgoviște și Sepsi – FCC UAV „ICIM“ Arad. Se va juca tot pe sistemul cel mai bun din 3 meciuri cu avantaja pentru echipa mai bine clasată la finalul sezonului regulat. Astfel echipa noastră va juca primul meci în deplasare vineri 29 martie, returul de la Arad este programat o săptămână mai târziu, pe 5 aprilie, iar dacă va fi nevoie de un meci decisiv, acesta se va juca marți 9 aprilie la Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți