Fără curent electric, miercuri și joi, în trei localități din județul Arad

Știri Arad

Scris de Amalia Fuliaș

Reprezentanții E-Distribuție anunță că vor opera lucrări de reparații și întreținere la instalațiile și rețelele electrice din satele Galșa, Cuiaș, Căprioara și Bulza (localitate aflată în județul Timiș, la limita cu județul Arad), săptămâna viitoare.

E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. „, anunță reprezentanții E-Distribuție.

Astfel, miercuri (19 august), locuitorii din Galșa vor rămâne fără curent electric între orele 09:00-17:00

Urmând ca joi (20 august), locuitorii din Cuiaș, Căprioara și Bulza să rămână și ei fără curent electric între orele 09:00-17:00.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.