joi, 30 mai, 2024

Fără curent electric, miercuri și joi, în trei localități din județul Arad

Share

Reprezentanții E-Distribuție anunță că vor opera lucrări de reparații și întreținere la instalațiile și rețelele electrice din satele Galșa, Cuiaș, Căprioara și Bulza (localitate aflată în județul Timiș, la limita cu județul Arad), săptămâna viitoare.

E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. „, anunță reprezentanții E-Distribuție.

Astfel, miercuri (19 august), locuitorii din Galșa vor rămâne fără curent electric între orele 09:00-17:00

Urmând ca joi (20 august), locuitorii din Cuiaș, Căprioara și Bulza să rămână și ei fără curent electric între orele 09:00-17:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți