Fără apă potabilă la Vladimirescu, Cicir și Mândruloc

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Compania de Apă Arad anunță că, miercuri, 31.08.2022, pe rețeaua de distribuție apă potabilă care alimentează localitățile Vladimirescu, Cicir și Mândruloc vor avea loc lucrări de remediere a unei avarii majore în zona liniei de cale ferată.

Pentru execuția lucrărilor este imperios necesară întreruperea furnizării apei potabile în cele 3 localități.

Din cauza complexității intervențiilor, funizarea apei potabile va fi întreruptă cel puțin 24 de ore, începând de miercuri 31.08.2022, dimineața, de la ora 06:00.

Deoarece perioada de întrerupere a furnizării apei potabile este extinsă, Compania de Apă Arad roagă utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerve suficiente de apă pentru consum și uz casnic pentru perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă potabilă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.