luni, 17 iunie, 2024

Fanii UTA-ei pregătesc deplasarea la Cluj

Distribuie articolul

Sâmbătă 30 martie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena va avea loc meciul dintre Universitatea și UTA, contând pentru a doua etapă din play-out. A devenit o deplasare obișnuită și mult așteptată de fanii arădeni, care în ultimul an și jumătate au mers de fiecare dată în număr mare în capitala Ardealului, pentru a-și susține favoriții. Recordul a fost atins în primăvara anului trecut, la semifinala de Cupa României, când au fost peste 1000 de utiști în sectorul oaspeților, dar nici la ultimele meciuri din campionat, cele din decembrie 2022 respectiv februarie anul acesta, numărul susținătorilor Bătrânei Doamne nu a fost deloc mic.

Având în vedere că meciul se joacă într-o sâmbătă după-amiază, este de așteptat ca și la această partidă jucătorii lui Mircea Rednic să beneficieze de încurajările unui contingent consistent de suporteri. Probabil că sâmbătă dimineața șoselele spre Cluj vor fi luate cu asalt de zeci de autoturisme cu număr de Arad. De asemenea, cei care nu au posibilitatea să facă această deplasare pe cont propriu sau doresc să se deplaseze la meci în grup organizat, pot încerca să o facă alături de galeria Bătrânei Doamne, care a postat pe pagina de facebook „Ultras Arad II“ următorul anunț:

„Peluza noastră organizează deplasarea suporterilor alb-roșii la meciul dintre Universitatea Cluj și UTA. Transportul se va face cu autocarul, iar înscrierile se pot efectua numai prin mesaj privat către pagina noastră de Facebook. Mesajul trebuie să conțină numele complete ale persoanelor care fac rezervarea și numărul de locuri dorite. Veți primi ulterior confirmarea înscrierii și detaliile legate de organizare prin aceeași metodă de comunicare.
Ținem să precizăm faptul că locurile sunt limitate, iar din acest motiv ne rezervăm dreptul de a selecta persoanele care participă. Pentru o organizare cât mai bună, membrii peluzei au prioritate.
Meciul dintre Universitatea Cluj și UTA este programat pentru sâmbătă, 30 martie, ora 18.00 și va avea loc pe stadionul Cluj Arena. Prețul transportului este de 80 RON/persoană.“

La fel ca și la ultimele deplasări, Suporter Club UTA a luat legătura cu organizatorii partidei pentru a intra în posesia biletelor de intrare. Acestea vor fi preluate de reprezentanții asociației și vor fi comercializate înainte de meci la intrarea în sectorul oaspeților. Iată anunțul făcut de SCU pe acest subiect:

„Așa cum am demonstrat-o în multe alte rânduri, ne preocupă soarta suporterilor utiști și încercăm mereu să facem tot ce putem pentru confortul acestora.
Drept urmare, și de această dată, reprezentanții Suporter Club UTA încearcă să ușureze accesul suporterilor arădeni pe „Cluj Arena”.
Astfel, colegii noștri au luat legătura cu reprezentanții clubului Universitatea Cluj, iar tichetele de acces pe stadion vor intra în posesia noastră înainte de partida de sâmbătă.
Suporterii utiști vor primi biletele la intrarea în peluza destinată suporterilor echipei oaspete, iar costul unui tichet este de 25 de lei.“

Partida dintre Univeristatea Cluj și UTA vine la trei săptămâni de la incidentele în care suporterii celor două echipe au fost implicați înaintea ultimei etape din sezonul regulat. Reamintim că pe 8 martie UTA juca în deplasare cu Dinamo iar U. Cluj tot în deplasare cu FC Voluntari. Două grupuri de fani ai celor două echipe s-au ciocnit în localitatea argeșeană Dedulești, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru stoparea conflictului. Ținând cont de acest lucru, este de așteptat ca atmosfera la meciul de sâmbătă să fie una „aprinsă“, cu posibile mesaje și scandări acide între cele două grupuri de suporteri, între care există o rivalitate din ce în ce mai mare în ultimii ani. De asemenea, cei care fac deplasarea pot anticipa și măsuri de securitate importante, cum ar fi restricții de circulație pentru suporterii care vin în grup sau controale amănunțite la intrarea în stadion.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți