UPDATE – Explozie puternică într-un imobil de pe strada Mărășești. Un bărbat de 68 de ani a suferit multiple răni | FOTO

Sursă imagine: Mihai Moricz

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Locuitorii de pe strada Mărășești, din municipiul Arad, au tras o sperietură zdravănă în urmă cu puțin timp, când dintr-un imobil de pe această stradă s-a auzit un zgomot puternic, iar geamurile au fost pur și simplu spulberate.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj cu o autospecială de stingere al Detașamentului de Pompieri Arad, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, dar și echipaje de Poliție, respectiv Poliție Locală.

Din primele informații venite dinspre reprezentanții ISU Arad, s-ar părea că ar exista și o victimă. Potrivit maiorului George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad, este vorba despre un bărbat, în vârstă de 68 de ani, care ar fi suferit multiple arsuri la nivelul brațelor și a feței. Bărbatul a fost preluat de medicii de la SAJ și transportat de urgență la spital.

De asemenea, circulația rutieră pe strada Mărășești a fost restricționată.

UPDATE

Din nefericire, explozia produsă într-un imobil de pe strada Mărășești, din municipiul Arad, a fost cauzată de neatenție. Mai exact, potrivit reprezentanților ISU Arad, cauza exploziei a fost scurcerea de gaz dintr-o butelie folosită pentru încălzirea unui cazan de apă. Este vorba despre încălzirea unui boiler metalic, cu ajutorul unui arzător conectat la o butelie. Furtunul de alimentare a arzătorului era defect, iar în baia respectivă s-au acumulat gaze. În momentul în care bătrânul a intrat în baie, a aprins lumina, moment în csre s-a produs explozia.

În momentul exploziei, în locuință se afla și soția bărbatului în cauză, însă aceasta nu a fost rănită. La momentul preluării de către medicii de la ambulanță, bărbatul era stabil, conștient și cooperant, însă prezenta arsuri de gradul I și gradul II pe față și pe mâini. Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad.

În fotografia alăturată se poate vedea cum furtunul conectat la butelie era fisurat, lucru care probabil a produs scurgerea de gaze în încăperea respectivă.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.