vineri, 19 iulie, 2024

EXCLUSIV! Filmarea cu momentul accidentului de lângă Ineu, în care doi soți și-au pierdut viața. De unde veneau cei doi și ce s-a întâmplat | FOTO-VIDEO

Distribuie articolul

Două persoane, de fapt doi soți, și-au pierdut viața seara trecută, într-un mod cumplit, în apropiere de orașul arădean Ineu. Aceștia, aflați la bordul unui autoturism Dacia 1310, au plonjat efectiv cu mașina peste un șanț de pe marginea părții carosabile și au aterizat, cu plafonul mașinii în jos, în Canalul Morilor.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor, de la pompierii ISU Arad, la medicii SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Județean, la polițiști. Pompierii au reușit imediat să scoată din mașina aflată apă, trupurile a două persoane, continuând totuși căutările în cazul în care în mașină s-ar mai fi aflat și altcineva. Ambele victime erau inconștiente și au fost date imediat pe mâinile medicilor ajunși la fața locului. Aceștia din urmă au încercat din răsputeri, preț de aproximativ o oră, să-i resusciteze pe cei doi soți, dar totul a fost în zadar, în cele din urmă fiindu-le declarate decesele.

Cum spuneam, cele două persoane erau soț și soție. Bărbatul, în vârstă de 81 de ani, se afla la volanul mașinii, în vreme ce soția sa, în vârstă de 76 de ani, stătea pe scaunul din dreapta. Cei doi soți erau din Ineu și, din informațiile noastre, se îndreptau spre casă. Sursele noastre spun că, de fapt, aceștia tocmai luaseră parte la un alt eveniment nefericit al familiei. Mai exact, s-ar părea că aceștia tocmai se întorceau acasă de la înmormântarea fratelui bărbatului de 81 de ani, eveniment care ar fi avut loc la Drauț.


Citește și: UPDATE 3 – Cele două victime ale accidentului de lângă Ineu sunt un bărbat de 81 de ani și o femeie de 76, ambii chiar din Ineu


Așa se face că, la un moment dat, pe porțiunea de drum dintre Hanul „Moara cu Noroc” și fabrica „Delphi”, pe sensul de mers către Ineu, bărbatul a pierdut controlul volanului și mașina a „zburat” peste un șanț, aterizând cu susul în jos, în „Canalul Morilor”, unde, așa cum se poate vedea și în fotografii, era destul de multă apă și mâl, astfel că cei doi soți nu au avut nicio șansă de a scăpa cu viață. Cel mai probabil, bărbatului i s-a făcut rău la volan și așa ar fi pierdut controlul volanului.

Astfel, Arad Obiectiv a reușit să facă rost de imaginile surprinse de camera de bord a unui șofer care exact în momentul tragicului eveniment circula pe sensul opus. Deși calitatea imaginilor nu este una dintre cele mai bune, se poate observa totuși cum autoturismul Dacia 1310 părăsește partea carosabilă, apoi botul mașinii se ridică în aer câțiva metri, se răsucește, după care autoturismul se prăbușește în canalul colector.

Foto: ISU Arad

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți