Evenimentul online „Bucurii pentru copii“ a ajuns la ediția a IV-a

Cultură

Scris de Arad Obiectiv

Un atelier de creație și două piese de teatru de păpuși vor fi prezentate, online, în perioada 19 – 21 noiembrie 2021, în cadrul celei de-a patra ediții a evenimentului „Bucurii pentru copii, online“.

Atelierul de creație și piesele de teatru de păpuși vor putea fi văzute pe pagina de internet a Centrului Municipal de Cultură Arad, www.cmcarad.ro și pe paginile de Facebook www.facebook.com/Centrul Municipal de Cultură Arad și www.facebook.com/Cinematograf Grădiște.

Acestea vor putea fi urmărite online după următorul program:

Vineri, 19 noiembrie 2021, ora 17:00 – Atelier de creație „Toamna în pădure“

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, ora 10:00 – piesa de teatru de păpuși „Hänsel şi Gretel“, cu Teatrul de Animație „Piticot“ din Arad

Duminică, 21 noiembrie 2021, ora 10:00 – piesa de teatru de păpuși „Coliba iepurașului“ – cu Teatrul de animație „Piticot“ din Arad

Scopul evenimentului „Bucurii pentru copii, online“ este să le ofere celor mici momente educative folosind poveștile și basmele atât de cunoscute și să facă din tehnologie un aliat pentru joacă în lumea reală, care să le îmbunătățească expresivitatea, sociabilitatea, abilitatea de a crea lucruri noi.

Evenimentul „Bucurii pentru copii, online“ este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.