Eroul cu Setra

Opinii

Scris de Arpi Nistor

Zilele trecute stăteam în coloană la semafor, Restaurantul de la Lac, încadrat pt direcția înainte, iar pe banda din dreapta (banda pentru viraj spre strada Corneliu Coposu), m-a depășit: „Încearcă și tu noul Renault Captur”, care s-a pișat cu boltă pe toată coloana, tăind calea tuturor… în drumul lui spre Micalaca.

Iar azi aud despre un cetățean maghiar, care a mers în Budapesta să își cumpere o mașină de familie (buget alocat: aproximativ 3.300 €), dar a revenit acasă cu un autocar Setra de 52 locuri. A dat pe el 24.000€.

Mă gândeam: ce fain era să fiu eu cel cu Setra, să-mi încerc autocarul pe noul Renault Captur, care se încadrează „cum vrea mușchii lui”.

Dar nu eu am fost. Așa că nu-mi rămâne decât să mă gândesc că, acolo undeva, este un Erou, un tip care a îndrăznit să meargă acasă cu un autocar, deși nevasta l-a trimis să cumpere o mașină pentru familie.

Asta în ciuda faptului că locuiau la bloc, locuiau… pentru că din motive pe care eu nu le pot înțelege, nevastă-sa a divorțat.

Și ziceți voi ce vreți, dar eu rămân la părerea că Tipul ăsta e un Erou și vreau eu să văd Renaultul care să îi ia fața în intersecție la Podgoria.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.