Era cât pe ce să intre cu tot cu mașină într-o bancă dintr-o zonă centrală a Aradului | FOTO

Sursă imagine: Arad Obiectiv

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un tânăr de aproximativ 35 de ani – potrivit martorilor – era cât pe ce să intre cu tot cu autoturismul pe care îl conducea într-o bancă din Arad.

De altfel, șoferul s-a și izbit violent de treptele băncii aflate la parterul „clădirii de sticlă” (așa cum o știu cei mai mulți dintre arădeni), situată la intersecția dintre străzile Miron Costin și Banu Mărăcine, chiar peste drum de Consiliul Județean Arad.

Fiind vorba despre un accident fără victime, catalogat drept tamponare, procedurile spun că Poliția nu face cercetări cu privire la modul în care s-a produs acest accident, astfel că ne putem baza doar pe ceea ce spun martorii.

Aflăm astfel că șoferul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Timiș, se deplasa pe strada Ștefan Augustin Doinaș, dinspre Piața „Mihai Viteazul”, iar la intersecția în care se întâlnesc patru străzi (Ștefan Augustin Doinaș, Miron Costin, Banu Mărăcine și Corneliu Coposu), posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de respectiva clădire. Șoferul a scăpat nevătămat, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale, mașina și treptele de acces în incinta băncii respective fiind serios avariate.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.