luni, 24 iunie, 2024

Echipa feminină a UTA-ei, niciun pas greșit în drumul spre Liga 2

Distribuie articolul

Fetele antrenate de Valentina Calalb au făcut un mare și important pas către promovarea în eșalonul 2 al fotbalului feminin românesc, învingând duminică pe „Motorul“ principalul adversar la supremația în Seria 1 a Ligii a 3-a, Academia de Fotbal Florești. Scorul este unul care nu mai necesită niciun fel de comentarii, 5-1, în urma acestui rezultat UTA distanțându-se la 9 puncte în clasament de adversara sa. De asemenea golaverajul celor două echipe este edificator pentru maniera în care roș-albele își domină seria, +26 față de -3 cât are echipa clujeană.

Pentru UTA au marcat în acest meci Andrada Vanu de două ori, Estera Prunar, Elisa Bozian și Carla Kugler. Formula de joc folosită a fost următaorea: Calalb – Anghel, Roman, Cladovan, Nuhaiu – Prunar, Gligor, Kugler, Bodnar – Vanu, Ursuțiu. Au intrat de pe banca de rezeve: Bozian, Mihăieș, Ciobanu, Gontean.

Duminica viitoare ne putem aștepta la o nouă victorie clară a echipei arădene, care se deplasează la codașa CSM Olimpia Satu Mare, care are doar 3 puncte acumulate până acum.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți