Echipa feminină a UTA-ei debutează cu dreptul în noul an

Sursă imagine: sportarad.ro

Sport

Scris de Giuliano Junc

La sfârșitul săptămânii au revenit în activitatea competițională și fetele de la UTA, care au debutat cu o victorie în turul suplimentar al Seriei 1 din al treilea eșalon al fotbalului feminin românesc. Echipa pregătită de Valentina Calalb (care a apărat poarta echipei noastre) a învins cu 2-0 pe CFR Cluj. Eroina meciului a fost Andrada Vanu care după ce a ratat un penalty în prima repriză, a marcat primul gol al meciului în minutul 55 și a dat pasa decisivă la reușita Esterei Prunar din minutul 80. De remarcat că în primele 45 de minute UTA a mai ratat încă o lovitură de la 11 metri, prin Dreucean.

UTA a jucat în formula: Calalb – Nuhaiu, Dreucean, Mocan, Anghel – Prunar, Ciobanu, Mihăieș, D. Ursuțiu – Kugler, Vanu. Rezerve: Roz, Borckis, J. Ursuțiu, Bodnar, Covaciu.

UTA se află pe primul loc al clasamentului iar duminică urmează să joace în deplasare cu CSM Deva.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.