E sărbătoare în familia utistă! A venit pe lume urmașul Baronului „Francisc Neuman”

Sursă imagine: SCU (stânga - tânărul Baron Francisc Neuman / dreapta - Aniela și Charles de Vegvar, la inaugurarea UTA Official Store)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Este sărbătoare în familia utiștilor, după venirea pe lume a strănepotului celui care a dat naștere celui mai important și mai frumos simbol al Aradului. Vorbim, desigur, despre strănepotul Baronului Francisc Neuman, cel care, pe 18 aprilie 1945 a dat naștere clubului ITA, numit după fabrica de textile ITA (Industria Textilă Arad) a familiei Neuman. Câțiva ani mai târziu, ITA avea să devină UTA, așa cum o cunoaștem și astăzi.

Ei bine, revenind la subiectul acestui articol, Suporter Club UTA tocmai a anunțat bucuria venirii pe lume a lui Richard Nicholas Neuman de Vegvar, fiul lui Charles de Vegvar. Întâmplător sau nu, strănepotul Baronului a venit pe lume exact la o zi după ce tatăl său, Charles, împreună cu mătușa Jacqueline, au decis să adere la asociația Suporter Club UTA.

Richard Nicholas s-a născut ieri, într-o clinică din Arad, orașul în care s-a născut și celebrul său străbunic, orașul căruia strămoșii săi i-au lăsat o moștenire pe care greu o mai poate egala cineva vreodată, iar aici nu ne referim doar la UTA, ci și la multele clădiri istorice construite de familia Neuman, dar nu numai.

În continuare redăm și anunțul făcut de Suporter Club UTA, pe pagina lor de Facebook:

„Legenda merge mai departe!

Bun venit pe lume, Richard Nicholas Neuman de Vegvar!

Ne bucurăm să putem anunța că familia noastră, a utiștilor, s-a mărit, odată cu nașterea strănepotului Baronului Francisc Neuman, cel care, în urmă cu mai bine de 78 de ani, a dat la rândul său naștere celui mai frumos simbol al Aradului.
Fiul lui Charles de Vegvar a venit pe lume ieri, chiar în Arad, locul în care s-a născut și străbunicul său și orașul căruia familia Neuman i-a făurit o moștenire ce se va întinde peste veacuri.

Felicitări, Aniela și Charles! Suntem siguri că bucuria vă va umple și vă va lumina și mai mult viețile. Iar lui Richard Nicholas îi urăm să aibă parte de o creștere frumoasă și de o viață pe măsura numelui pe care îl poartă și a sângelui pe care îl moștenește”.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.