miercuri, 19 iunie, 2024

E oficial: stadionul nu rămâne gol, copiii vor încuraja UTA până la final

Distribuie articolul

Așa cum v-am informat, UTA a pierdut recursul intentat în urma deciziei Comisiei de Disciplină din cadrul FRF de a acorda clubului o suspendare de 4 meciuri fără spectatori, în urma incidentelor de la partida Dinamo – UTA din 8 martie. Astfel, decizia inițială rămâne în vigoare, acest lucru însemnând că UTA nu va putea deschide porțile fanilor nici pentru celelalte partide rămase din play-out.

În schimb, clubul a anunțat deja că va recurge și pentru celelalte meciuri rămase de jucat, la inițiativa de a permite accesul în stadion grupurilor organizate formate din copii sub 14 ani însoțiți de câte un adult la fiecare 10 copii. Așadar, cei mici, care au uimit prin numărul și pasiunea cu care și-au încurajat echipa la meciul cu FC Botoșani, vor putea repeta „isprava“ și la următoarele meciuri:

UTA – Hermannstadt (vineri 12 aprilie, ora 17:30)
UTA – Oțelul Galați
UTA – FCU 1948

Clubul mai are o cale de atac, este vorba despre Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) acțiune care nu ar putea presupune primirea unui verdict în timp util pentru a înlătura decizia dar putea însemna eliminarea sancțiunii financiare (100.000 de lei) și plata unor eventuale daune de către FRF dacă decizia TAS ar fi favorabilă clubului.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți