E oficial! Cehul Tomas Wagner a semnat cu UTA

Sursă imagine: UTA Media Design (www.uta-arad.ro)

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Zilele trecute, UTA își asigura serviciile lui Constantin Dima, un fotbalist în vârstă de 22 de ani, crescut de Dinamo București și care poate juca, pe lângă poziția „naturală” de fundaș central, atât în banda stângă, cât și în postura de mijlocaș la închidere.

În același timp, formația arădeană îl aducea în probe pe cehul Tomas Wagner, un atacant masiv, cu foarte mare experiență. Vreme de câteva zile, Gyuszi Balint l-a avut pe Wagner sub comanda sa, reușind să-l vadă la antrenamente, dar și la partida amicală pe care UTA a disputat-o sâmbătă, împotriva celor de la Ripensia Timișoara, pe terenul din cartierul arădean Sânnicolau Mic.


Citește și: UTA s-a mișcat repede, după „expulzarea” lui Tomozei. Constantin Dima este noua achiziție a „Bătrânei Doamne”


Inițial, Balint nu părea foarte entuziasmat de „soluția” Wagner, motivând că atacantul ceh nu poate avea un impact imediat în jocul echipei, cauza principală fiind lipsa meciurilor.

Totuși, se pare că, în cele din urmă, UTA a decis să semneze cu Tomas Wagner. Cehul devine, astfel, încă o soluție, chiar dacă poate nu imediată, pentru atacul echipei, alături de Hora și Dangubic, dar și de tânărul Mercioiu.

Cum spuneam, Wagner este un atacant cu destul de multă experiență, trecându-și în CV echipe importante, precum Viktoria Plzen (Cehia), Jablonec (Cehia) sau Mlada Boleslav(Cehia). Crescut de Pribam (Cehia), Tomas Wagner a mai trecut în cariera sa pe la Karvina (Cehia), Zlin (Cehia) sau Nea Salamis (Cipru). Totodată, noul atacant al arădenilor are și meciuri, respectiv goluri marcate, în cupele europene. A jucat cu Viktoria Plzen în Europa League și Champions League, marcând și trei goluri. De asemenea, a jucat și cu Jablonec în Europa League, având și o reușită. Chiar și cu Mlada Boleslav a reușit să bifeze două partide în Europa League, dar fără să și marcheze.

În ceea ce privește cariera internațională, Wagner nu a reușit să bifeze vreo selecție pentru Naționala țării sale, însă are 11 prezențe în tricoul selecționatei U21 a Cehiei, pentru care a marcat de șase ori.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.