După trei amenzi, conducerea UTA-ei anunță măsuri drastice: „Fanii care mai aruncă obiecte în teren vor fi interziși pe stadion”

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Aflați în fața celei de-a treia amenzi primite din partea Federației Române de Fotbal, după incidentele de la partida cu CFR Cluj, conducerea clubului UTA anunță măsuri drastice împotriva celor care mai aruncă obiecte sau sticle în teren. Vorbim despre măsuri care pot duce la anularea abonamentelor respectivilor fani, dacă este cazul, sau chiar la interdicția de a mai intra pe Arena „Francisc Neuman”.

Reamintim că UTA a mai fost amendată în două rânduri, după partidele cu FCSB, respectiv Rapid. Prima amendă primită de clubul arădean a fost de 5.000 de lei, după incidentele de la meciul cu FCSB, iar cea de-a doua a fost de 15.000 de lei, după incidentele de la meciul cu Rapid.

De altfel, înainte de partida cu CFR Cluj, fanii arădeni și-au propus să ajute clubul să plătească amenda primită după partida cu Rapid și au început o „chetă”, reușind să adune nu mai puțin de 27.374 de lei. Banii au ajuns în conturile Bătrânei Doamne, însă incidentele grave s-au repetat și la meciul cu CFR Cluj, când o mână de suporteri de la Tribuna I au aruncat cu obiecte în jucătorii adverși, dar și în oficialii partidei. Evident, sacțiunile nu au întârziat nici ele, FRF trimițând pe adresa clubului arădean o amendă de 22.500 de lei.

Această ultimă amendă este, de altfel, și ultima sancțiune care afectează UTA doar din punct de vedere financiar, următoarea sancțiune, pe lângă amendă, venind la pachet și cu suspendarea stadionului.

Pentru a încerca să evite alte eventuale astfel de gesturi nesăbuite din partea fanilor, conducerea UTA-ei anunță că va lua măsuri.

„În cursul săptămănii trecute, clubul nostru a intrat în posesia sumei de 27.374 lei, în urma inițiativei Suporter Club UTA și Ultras Arad, cărora le mulțumim pentru demersul de a acoperi amenda primită la meciul cu Rapid București. De asemenea, mulțumim tuturor donatorilor!

Cu acest prilej facem un apel la fair-play și respect față de adversari și oficiali, specific publicului arădean, cu speranța ca evenimentele de la meciul cu CFR Cluj să nu se mai repete.  

Pe viitor vom lua măsurile care se cuvin față de spectatorii care aruncă cu diferite obiecte în teren, între care amintim anularea abonamentelor din partea clubului, dar și interdictie de a intra pe Arena Francisc Neuman”, transmit cei de la UTA.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.