marți, 18 iunie, 2024

După suedezii de la IKEA, încă o companie importantă la nivel mondial a apelat la serviciile arădenilor de la Activo Construct Vest | FOTO-VIDEO

Distribuie articolul

În urmă cu aproximativ o lună și jumătate scriam despre faptul că suedezii de la IKEA au apelat cu încredere la serviciile uneia dintre cele mai importante companii arădene pentru a executa lucrări la drumul de acces către noul magazin ce se va deschide în curând la Dumbrăvița, lângă Timișoara.

Iată că a venit rândul să scriem despre un nou gigant care apelează la serviciile celor de la Activo Construct Vest, condusă de către inginerul arădean George Medințu. Este vorba despre cei de la Lidl, care tocmai au deschis un nou magazin în județul Arad, în orașul Chișineu-Criș.


Citește și: Una dintre cele mai importante firme din Arad face drumul de acces către viitorul magazin IKEA de la Dumbrăvița. Compania are și un depozit de materiale, la Giarmata


Mai exact, cei de la Lidl au contractat serviciile celor de la Activo Construct Vest pentru execuția parcării noului magazin și a racordului între aceasta și Drumul Național 79.

Parcarea noului magazin Lidl, construită de către Activo Construct Vest, va dispune de 90 de locuri, dar și de o dublă stație de încărcare pentru mașinile electrice.

Compania lui George Medințu demonstrează astfel, din nou, că este o firmă serioasă, care execută lucrări de foarte bună calitate, ajungând ca mai multe companii ce activează la nivel internațional să apeleze la serviciile sale.

Se lucrează intens pe drumul Pâncota-Târnova-Buteni

De altfel, acestea nu sunt singurele lucrări pe care Activo Construct Vest le operează în această perioadă. Tot în aceste zile constructorul arădean a început să toarne asfalt pe Drumul Județean 792 C, în zona localității Târnova.

Ulterior, potrivit reprezentanților companiei, va urma turnarea stratului de uzură până la Buteni, urmărindu-se ca, până la finalul lunii august, să fie finalizat asfaltul pe această porțiune de drum.

(P)

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți