După o tamponare între două mașini, una dintre acestea, condusă de o femeie, a fost proiectată într-o schelă metalică de la Spitalul de Oncologie

Sursă imagine: aradon.ro

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În seara zilei de 16 ianuarie, în jurul orei 22:35, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Arad.

Din cercetări a reieșit că o femeie de 65 de ani, din municipiul Arad a condus un autoturism pe strada Crișan, iar la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 26 de ani, din localitatea Zădăreni. Ulterior autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-o schelă metalică.

În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.