După nepoții Baronului Neuman, și nepotul marelui Pecsovszky a devenit membru Suporter Club UTA

Sport

Scris de Arad Obiectiv

În urmă cu o săptămână, Suporter Club UTA anunța faptul că nepoții Baronului Francisc Neuman, Jacqueline și Charles de Vegvar, au devenit membri ai asociației suporterilor. La pachet, nepoții Baronului au decis să acorde SCU dreptul de comercializare a numelui și imaginii Baronului. Ei bine, astăzi, a venit rândul lui Josef Petschovsky, nepotul legendarului Iosif Pecsovszky, să devină membru al SCU. Ca și în cazul fraților Neuman – de Vegvar, Joe – cum este cunoscut nepotul marelui „Csala”, a decis să acorde Suporter Club UTA dreptul exclusiv de a folosi numele și imaginea bunicului său în scop comercial. Potrivit reprezentanților grupării suporterilor, profitul obținut de pe urma comercializării numelui și imaginii lui Iosif Pecsovszky va merge către cauze caritabile, cauze care urmează să fie decise de conducerea asociației, împreună cu Joe Petschovsky.

Înainte de a reda comunicatul Suporter Club UTA, vrem totuși să facem o clarificare, în cazul în care sunt printre cititorii noștri persoane care se întreabă de ce numele nepotului este diferit de cel al legendarului Pescovszky. Este vorba despre o simplă greșeală birocratică făcută de statul german în urmă cu mulți ani, atunci când tatăl lui Joe a decis să emigreze. Numele marelui fotbalist este Pecsovszky, însă în urma acelei greșeli, numele fiului și implicit al nepotului a devenit Petschovsky.

Comunicatul SCU:

Suntem extrem de încântați să putem anunța faptul că încă un nume legendar se alătură Suporter Club UTA. Reamintim că, în urmă cu o săptămână, Jacqueline și Charles de Vegvar, nepoții Baronului Francisc Neuman, au devenit membri ai asociației noastre. Astăzi, ne bucurăm să putem spune că și Josef „Joe” Petschovsky, nepotul marelui Iosif Pecsovszky, a devenit membru al Suporter Club UTA.

De asemenea, domnul Josef Petschovsky a decis să acorde Asociației Suporter Club UTA dreptul exclusiv de a folosi numele și imaginea legendarului Iosif Pecsovszky în scopul producerii și comercializării de produse. Drept urmare, Suporter Club UTA este singura entitate care poate comercializa legal produse cu numele și imaginea marelui fotbalist.

Un alt aspect important al contractului prin care domnul Josef Petschovsky cedează SCU dreptul de folosire a numelui și imaginii bunicului său este acela că profitul obținut în urma comercializării de articole cu legendarul Iosif Pecsovszky va fi folosit în scop caritabil. De altfel, Suporter Club UTA oricum și-a asumat ca profitul obținut de pe urma vânzării de produse prin UTA Official Store să meargă către juniorii Academiei UTA. Astfel, în ce privește direcția în care va merge profitul de pe urma comercializării numelui și imaginii marelui Iosif Pecsovszky, aceasta va fi decisă, la finalul fiecărui an calendaristic, de către conducerea Suporter Club UTA, împreună cu domnul Josef Petschovsky.

„Mă bucur să mă aflu aici, în acest moment. Totodată, mă bucur să mă alătur Suporter Club UTA. Cred cu tărie că, împreună, prin acest parteneriat, vom da o mână de ajutor viitorului acestui club și nu numai”, a spus Joe Petschovsky, imediat după ce a semnat adeziunea la Asociația Suporter Club UTA.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.