Dum Dance Team, din nou cele mai bune rezultate la competiții de dans din Austria, Ungaria și Romania

Cultură Sport

Scris de Arad Obiectiv

În acest weekend sportivii de la Dum Dance Team au participat în Austria, la Vienna la o importantă competiție de înalt nivel WDSF si DSE, o pereche a participat în Ungaria la un alt concurs, iar sportivii de clase și o mare parte din gașca DDT Kids au participat la noi în țară, la Deva Dance Festival.

„Ne bucurăm ca am reușit din nou sa aducem cele mai bune rezultate pentru orașul nostru. Rezultatele sportivilor noștri sunt o importantă realizare pentru că la competitiile de nivel național din 20 de perechi participante – 18 s-au calificat finale, iar 17 perechi au fost pe podium dintre care obținând: opt – locuri 1, șase – locuri 2 și trei – locuri 3”, spun cei de la Dum Dance Team.

Perechile participante în Austria au fost la categoria WDSF Tineret: Ciupuliga Darian – Sabau Mara, care au obtinut locul 14 la standard si locul 18 la sectiunea latino, iar la categoria Dancesport Europe Junior: Iorgov Radu – Kallikkott Maisa au obtinut locul 7 la latino si locul 8 la standard. Acestia au concurat la cel mai înalt nivel și la cele mai dificile categorii de vârstă concurând cu sportivi din 20 de țări.

În Ungaria perechea reprezentantă a fost formată din Oprescu Radu și Dreghici Giulia, care au obținut doua locuri 2 la categoria standard tineret si adulti si doua locuri 1 la categoriile de latino tineret si adulți.

„Nu credeam vreodată că vom ajunge să fim atât de ocupați încât să trebuiască să fim în trei țări diferite în același timp, dar iată-ne că am ajuns și suntem foarte mândri și bucuroși. Imediat dupa competiție vom începe o perioadă intensa de pregatire pentru ca urmează câteva competiții naționale și internaționale foarte importante la care sperăm să ne prezentăm cel putin la fel de bine.
Dorim pe acestă cale sa le mulțumim copiilor, părinților și tuturor partenerilor și susținătorilor care ne sprijină în descoperirea și susținerea acestor tineri minunați”, mai adaugă cei de la Dum Dance Team.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.