Duel Pecica – Lipova în Cupa României!

Sport

Scris de Giuliano Junc

Pe lângă tragerea la sorţi a ţintarului Ligii a 3-a, astăzi a mai avut loc şi tragerea la sorţi a meciurilor din Turul 3 al Cupei României. În urma acesteia Aradul este sigur că va avea în play-off-ul competiţiei două echipe: UTA, care va intra direct în acea fază şi învingătoarea dintre Progresul Pecica şi Şoimii Lipova, echipe care se vor duela miercurea viitoare într-o singură manşă la Pecica.

Până în această fază Progresul Pecica a eliminat pe Avântul Periam (1-0 în deplasare) şi pe ACB Ineu (3-0 tot în deplasare). Şoimii Lipova a intrat în competiţie în Turul 2, unde a eliminat-o pe Crişul Chişineu-Criş (2-0 în deplasare). La startul competiţiei s-a mai aflat şi Gloria Lunca-Teuz Cermei, eliminată în primul tur de ACB Ineu (10-9 după executarea loviturilor de la 11 metri).

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.